Project | HVT Beregening
Project Logo Icon

HVT Beregening

HVT Beregening is gevestigd in Nunspeet en gespecialiseerd in veel verschillende beregeningstechnieken voor bedrijven en particulieren. De vraag was om een duidelijke en overzichtelijke website neer te zetten die converterend is! Door een volledig nieuw logo te ontwerpen met opvallende kleuren werd deze huisstijl precies zoals de klant voor ogen had!
Bekijken
Foto HVT Beregening

Maatwerk website, Logo & Huisstijl

HVT werkte met een slecht converterende website waar weinig informatie over het bedrijf en de diensten te vinden was. Het uitgangspunt voor de nieuwe website was dat het een strakke, overzichtelijke en informatieve website moest worden.

Afbeeldingen HVT Beregening Afbeeldingen HVT Beregening Afbeeldingen HVT Beregening

Online marketing strategie

Na livegang van de website hebben we hard gewerkt aan de optimalisatie en lokale vindbaarheid in Google. Dagelijks werken we samen aan de digitale groei met online marketing en een scherpe contentstrategie.

Bekijk ook deze projecten

Hi Security Service

FD Houtbewerking

Klaar voor de volgende stap?

Wat de vraag of doelstelling ook is, de achterliggende wens is de onderneming online laten groeien via Online Marketing. V&G Online Marketing helpt hierbij van A tot Z. Of het nou om gaat over het maken van content, bedrijfsvideo’s, Social Media Marketing, Google SEO / SEA of videoproductie.