SEO Zoekmachine Optimalisatie | V&G Online Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding verbeteren wij de organische vindbaarheid in Google.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website waardoor je hoger scoort in de ‘gratis’ zoekresultaten van Google. Wil je je onderscheiden van de concurrentie, dan moet je ervoor zorgen dat jouw bedrijf meebeweegt met de ontwikkelingen van zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie
Waarom zoekmachine optimalisatie?

Online groei en zichtbaar zijn

Het behalen van de toppositie binnen de organische zoekresultaten is niet makkelijk. Je bent namelijk afhankelijk van verschillende aspecten. Zo ben je afhankelijk van de concurrentie binnen de markt waar jouw bedrijf opereert. Een groot deel van jouw concurrentie zal zich ook bezig houden met SEO. Als jij je als ondernemer niet bezig houdt met SEO, zal het moeilijker worden om te concurreren met de partijen die zich wel focussen op de organische zoekresultaten. Zij zullen een voorsprong kweken die op de lange weg niet meer in te halen valt.

Google Partner

Start vandaag nog met het uitbesteden van SEO!

Vraag offerte aan
Onze werkwijze
Korte lijntjes met onze specialisten
Bekijk al onze oplossingen

Doelstelling bepalen

Wat is het doel? En hoe kunnen we dat bereiken? Deze vragen zijn belangrijk bij het opstellen van een strategie. We achterhalen de doelgroep en hun behoeften, pijnpunten en vragen. We onderzoeken welke zoekwoorden het beste inspelen op de behoeften van jouw klant en zetten deze in om jouw gewenste doelgroep te bereiken.

Zoekwoordenonderzoek

Nu we weten wie je doelgroep is, kunnen we passende zoekwoorden inzetten om de juiste klanten te bereiken. Wij stemmen de content af op de zoekintentie van de gebruiker.

Technische optimalisatie

Laadt jouw website snel genoeg? Dit is belangrijk om zoekmachines te helpen met het scannen en indexeren van jouw website. Ook mobielvriendelijkheid en een duidelijke site-map zijn cruciaal. We controleren al deze zaken en adviseren je over eventuele optimalisaties.

On-page optimalisatie

Dit gaat over de website zelf. We optimaliseren afbeeldingen, teksten, titels en meta beschrijvingen. Hiermee laat je aan Google zien waar de pagina over gaat en welke zoektermen relevant zijn.

Off-page optimalisatie

Alles wat buiten jouw website gebeurt noemen we off-page optimalisatie. Je kunt hierbij denken aan linkbuidling, sociale media, gastbloggen en online reviews. Wij denken met je mee over hoe je dit kunt verbeteren en vertellen je waar nog winst te behalen valt.

Monitoring & analyse

Goede content plaatsen is een van de belangrijkste factoren om hoog te scoren in de zoekmachines. Je kunt veel nuttige informatie halen uit de data, zoals: organisch verkeer, rangschikkingen van zoekwoorden en het bounce-percentage. Wij analyseren deze gegevens en optimaliseren waar nodig. Zo kunnen we tijdig bijsturen om de beste resultaten te halen en mis jij geen enkele kans.

ONZE SUCCESVERHALEN
Klantgerichte digitale oplossingen
Alles bekijken?

Klaar voor de volgende stap?

Wat de vraag of doelstelling ook is, de achterliggende wens is de onderneming online laten groeien via Online Marketing. V&G Online Marketing helpt hierbij van A tot Z. Of het nou om gaat over het maken van content, bedrijfsvideo’s, Social Media Marketing, Google SEO / SEA of videoproductie.